Modoflex

MODOFLEX leverer hævede gulvløsninger til fremtidens byggeri. Vi er specialiserede i at producere kraftige gulvløsninger af højeste kvalitet, der sikrer fleksibilitet i byggeriet. Vores fuldautomatiske produktion giver korte leveringstider, og vores professionelle salgsteam garanterer en kundevenlig og imødekommende proces.

Gulvpladerne består enten af højkomprimerede spånplader eller kalciumsulfat - der begge fås indkapslet i stål. Dertil kommer de utallige muligheder for belægning, der gør det muligt at finde et design og en løsning til ethvert formål.

Vi stiller naturligvis vores specialiserede viden og ekspertice til rådighed og leverer løsninger, der strækker sig fra planlægningsfasen til det færdige gulv er monteret - afhængig af opgavens art og kundens ønsker - det sikrer en færdig gulvløsning af allerhøjeste kvalitet.

 

Alle vore systemer er testet og certificeret i overensstemmelse med de højeste internationale standarder - og kontinuerlig kvalitetskontrol sikrer et fortsat højt niveau.

 

Tre gode grunde til at vælge et gulv fra MODOFLEX
Excellent kvalitet
Stor fleksibilitet
Korte leveringstider
Konkurrencedygtige priser

 

Vi ser frem til at fremtidssikre jeres byggeri!

 


modoflex.dk© 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use